Stillingsannonse:

Yve søker Porteføljeforvalter

Søknadsfrist 30.08.2022

Mer info:

Mer info:

Stillingstittel: Porteføljeforvalter

Arbeidsgiver: Yve AS

Ansettelsesform: Fast

Søknadsfrist: 30.08.2022

Kontaktperson:

Herold Myrland

915 93 333

Søk her

Porteføljeforvalter i et av Norges mest voksende energikonsern

Vi søker en strategisk, analytisk og strukturert porteføljeforvalter til vårt kraftforvaltningsteam. Som vår nye porteføljeforvalter kan du i stor grad forme egen stilling, og velge mellom hele 15 ulike arbeidssteder i hele Norge!

Yve er et nasjonalt energikonsern, med tett opp mot 200.000 kunder over hele landet. Med datterselskapene Polar Kraft og Kraftriket, som er to godt etablerte strømleverandører, utgjør den samlede virksomheten en av Norges største leverandører av strøm. Vi har ambisjoner om videre vekst gjennom oppkjøp, fusjoner og utvikling av nye, grønne forretningsområder. Rask vekst og stadig utvikling gjør at vi har behov for flere engasjerte og dyktige kollegaer! Helt sentralt i konsernet står avdeling for Kraftforvaltning som skal forsterkes med en porteføljeforvalter. En særdeles spennende, utfordrende og bred stilling, for deg som liker en meningsfylt og variert arbeidshverdag. Bli med på en eventyrlig reise i et av Norges største og mest nytenkende energikonsern!

Arbeidsoppgaver

 • Kraftforvaltning med ansvar for finansiell handel, fysisk kraftkjøp for sluttbrukersalg, pris- og råvareanalyser og oppfølging av bilaterale kontrakter
 • Risikostyring
 • Data-analyser og automatisering av rutinemessige prosesser
 • Videreutvikling av datahåndterings- og rapporteringsrutiner
 • Tett samarbeid med salgsapparat, kunder og eksterne leverandører
 • Være konsernets rådgiver i et spennende kraftmarked
 • Videreformidle markedsanalyser til interne og eksterne aktører
 • Delta i den løpende forvaltningen sammen med forvaltningsteamet

Kvalifikasjoner

 • Utdannelse innen tekniske fag, informatikk/data, matematikk, økonomi eller en kombinasjon av disse fra høyskole eller universitet
 • Erfaring med finansiell handel og forvaltning av fysiske og finansielle produkter i energisektoren eller andre råvaremarkeder
 • God kunnskap om det nordiske kraftmarkedet er en fordel men ingen forutsetning

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som liker at ingen arbeidsdag er lik. Du er analytisk og strukturert og evner å jobbe selvstendig, like godt som du samarbeider med andre. Du setter pris på dyktige og inspirerende kollegaer, og er ute etter en stilling med gode utviklingsmuligheter. Du er strategisk, ansvarlig og effektiv, og trives med å bygge opp strukturer og rutiner i et selskap i rask vekst. Vi tenker at du brenner for faget ditt, og liker å gjøre det komplekse forståelig.

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gunstige Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Spennende utviklingsmuligheter

Om arbeidsgiveren

Vi kunne greid oss med ett kontor i èn by. Vi har valgt å etablere femten! - Rett og slett fordi vi er mye mer enn et energikonsern. Vi har et stort hjerte for kundene og lokalsamfunnene – fordi vi bor, jobber, lever og bidrar der. Vi er bevisst på hvordan vi påvirker mennesker og omgivelser, og søker løsninger til det beste for mennesker, miljø og økonomi. Vi tror på en fornybar, elektrisk, digital og mer bærekraftig fremtid, og vi er opptatt av og ønsker å påvirke til det grønne skriftet. Det er ingenting som varer evig, derfor satser vi på ny teknologi for å finne nye innovative produkter og tjenester, ofte i samarbeid med partnere. Vi kjemper selvsagt i Norgestoppen på pris, og det skal være enkelt å komme i kontakt med vår prisbelønte kundeservice.

Yve, med datterselskapene Kraftriket og Polar Kraft, har nær 80 medarbeidere fordelt på 15 kontorer i Sør-Norge, Nordland og Troms. Du blir kollega med en entusiastisk og engasjert gjeng med kompetente og hyggelige medarbeidere. Vår samlede virksomhet er en av Norges største strømleverandører, og vi har ambisjoner om å vokse videre gjennom oppkjøp, fusjoner og utvikling av nye grønne forretningsområder. Vi er stolte av å være sertifisert som Great Place To Work, Miljøfyrtårn og Trygg strømhandel.

Søk her

Powered by Labrador CMS