Stillingsannonse:

Standard Online søker Digital forretningsutvikler

Standardisering er en av nøklene til et velfungerende, fremgangsrikt og bærekraftig samfunn.

Mer info

Arbeidsgiver: Standard Online

Stillingstittel: Digital Forretningsutvikler

Kontaktinformasjon:

Mercuri Urval ved Mette Slinning, tlf. 975 590 25, eller Thomas Holme, tlf. 975 59 027.

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknadsfrist: 17.11.2019

Arbeidssted: MUSTADS VEI 1,0283 Oslo

Søk her

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Standard Online bringer norske og internasjonale standarder ut i samfunnet. Som en del av vår planlagte vekst, søker vi nå en digital forretningsutvikler.

Som forretningsutvikler vil du være ansvarlig for aktiviteter knyttet til vår produktutviklings – og digitaliseringsstrategi. Dette innebærer nytenkning og ideskaping for å sikre at vi leverer gode digitale tjenester til våre kunder og du vil også ha ansvar for å optimalisere eksisterende it-systemer og arbeidsmetodikk. Du er vår brobygger mellom markedet, ledelse og produktutvikling. I denne stillingen er du produkteier for våre systemporteføljer. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og samarbeider tett med vår eksisterende forretningsutvikler.

Vi ser etter deg som brenner for å drive innovasjon og digitalisering. Du motiveres av å drive store og små strategiske digitaliserings – og produktutviklingsprosjekter i en ekspansiv organisasjon. Du ønsker tett dialog med kunder og er nysgjerrig på hvordan ny teknologi kan løse deres utfordringer. Du har høyere relevant utdanning innen forretning eller ledelse, gjerne med videreutdanning innen IT. Videre har du erfaring fra prosjektledelse og dialog med sluttkunder. Du har høy teknisk forståelse, og gode relasjons- og kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr en spennende rolle i et solid selskap som fremmer innovasjon i norsk næringsliv. Selskapet har godt vekstgrunnlag, og har gjort flere strategiske endringer for å vokse i årene fremover. Som vår digitale forretningsutvikler vil du få en sentral rolle i vår videre utvikling.

Om arbeidsgiveren

Samfunnet vårt er bygget på standarder, og det finnes standarder for alt fra bankkort og dører til datasikkerhet og ledelse. Standard Online AS eies av Standard Norge og Norsk Elektroteknisk Komite, og er som standardiseringens felles salgsselskap den største leverandøren av standarder og tilhørende produkter til norsk næringsliv og det norske samfunnet generelt. Raske teknologiske og samfunnsmessige endringer gjør at behovet for standarder øker, og som en del av konsernet Standard Norge har vi planer for stor vekst de neste fem årene.Standard Online preges av et hyggelig, uhøytidelig og salgorientert arbeidsmiljø, har 25 ansatte og holder til i nyoppussede lokaler på Lilleaker i Oslo. Les mer om oss standard.no