Stillingsannonse:

Standard Online søker Account Manager - Rådgivning

Standard Online sin Kurs- og rådgivingsavdeling har ansvar for at kunden får mest mulig nytte av standarder de kjøper. Avdelingen tilbyr kurs/opplæring og rådgiving. Standard Online har et svært godt kurstilbud og de ønsker å styrke kapasiteten innen strategisk rådgiving til sine kunder.

Mer info

Arbeidsgiver: Standard Online

Stillingstittel: Account Manager

Søknadsfrist: 09.02.2020

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval ved Thomas Holme, tlf. 975 590 27, eller Mette Slinning, tlf. 975 59 025. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk her

Nettside

Instagramkonto for ledige stillinger

Facebookgruppe for ledige stillinger

Som Account Manager vi du få ansvar for å videreutvikle selskapets kundeportefølje. Dette innebærer å følge opp alle kunder som har kjøpt én eller flere standarder, eller vært på kurs hos Standard Online. Du skal sikre at kunden får dekket alle behov relatert til opplæring, bruk og optimalisering av standarden. Du vil primært selge inn rådgiving, som gjennomføres av ekstern konsulent, eventuelt deg selv i enkelte tilfeller. Du følger med andre ord salgs- og leveranseprosessen fra a-å.

For å lykkes i stillingen, tror vi du har erfaring med account management, salg av tjenester og beregning av business case og verdibasert prising. Du ønsker å være kundens rådgiver mht. å sikre best mulig verdi ved implementering og bruk av standarder. Du er trygg på kartlegging av overordnede behov og tilpasse tilbud, rådgiving og produkter. Du trives med ledelse av prosjekter og sikrer at disse gjennomføres.

Vi ser etter en resultatorientert og samfunnsengasjert relasjonsbygger som er god i dialog med beslutningstakere i mellomstore og store virksomheter.

Vi kan tilby en variert stilling hvor du har store muligheter til å tilpasse og påvirke egen dag. Du vil ha stor innflytelse på hvordan norske virksomheter utnytter potensialet som ligger i viktige standarder som blant annet ISO 9001 (ledelsessystem for kvalitet) og ISO 14001 (ledelsessystem for miljø). Vi er en trygg og langsiktig arbeidsplass, med fokus på godt arbeidsmiljø. Vi har gode personalordninger og lyse, moderne lokaler på Lysaker.