Stillingsannonse:

Foto: Nicolas Tourrenc/Standard Norge
Foto: Nicolas Tourrenc/Standard Norge

Standard Norge søker Prosjektleder Petroleumsteknologi

Norsk olje- og gassnæring har satt standarden internasjonalt i flere tiår. Norge er sentral i utarbeidelsen av internasjonale standarder.

Mer info

Arbeidsgiver: Standard Norge

Stillingstittel: Prosjektleder Petroleumsteknologi

Kontaktinformasjon:
Ved spørsmål om stillingen, kontakt Mercuri Urval ved Thomas Holme (975 59 027), eller direktør standardisering i Standard Norge, Jack Grimsrud, 976 03 659. Henvendelser til Mercuri Urval håndteres konfidensielt.

Søknadsfrist: 20. november 2019

Arbeidssted: Lysaker

Stillingstittel: Prosjektleder Petroleumsteknologi

Søk her

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Disse brukes også i stor grad i utvikling og produksjon av fornybar energi. Grunnet stadig nye prosjekter og kontinuerlig revisjon og oppdatering av eksisterende standarder, søker vi deg som har et varmt engasjement for å delta i utviklingen av viktige standarder for olje- og gassnæringen.

Avdeling for standardisering har hovedansvaret for å drive frem arbeidet med nye standarder. Som prosjektleder har du til enhver tid ansvar for å lede og koordinere fem-sju prosjekter fram til ferdige NORSOK- og ISO-standarder. Du vil jobbe både nasjonalt og internasjonalt. Dette innebærer daglig dialog med olje- og gassnæringens beste fagpersoner og representanter fra næringslivet, offentlig sektor, akademia og interesseorganisasjoner. Din jobb er å sørge for at alle blir hørt, og å trekke ut essensen av innspill før forslag til ny standard utarbeides og publiseres.

Faglige kvalifikasjoner er sivilingeniør og minst ti års erfaring fra olje- og gassnæringen. Du har gjerne jobbet med ledelse og kvalitetssikring av komplekse og langsiktige prosjekter. Lederegenskaper og erfaring fra arbeid internasjonalt er en fordel. Du må beherske norsk og engelsk flytende, skriftlig og muntlig. Interesse for hvordan teknologi kan være med på å løse framtidens utfordringer i olje- og gassnæringen er viktig. Evne til å sette seg inn i digitale verktøy vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr en spennende stilling hvor du får muligheten til å lede prosjekter med stor variasjon. Du vil bidra til økt innovasjon, konkurransekraft og kvalitet i en viktig næring. og vil bli en del av et kompetent og tverrfaglig arbeidsmiljø i stadig utvikling. Vi er opptatt av god balanse mellom arbeid og fritid, har svært gode forsikrings- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid.

Mer info om å jobbe hos oss