Stillingsannonse:

Sira-Kvina Kraftselskap søker Administrerende direktør

Søknadsfrist: 31.05.2022

Om stillingen

Mer info:

Mer info:

Stilling: Administrerende direktør

Sted: Tonstad - Sirdal kommune

Søknadsfrist: 31.05.2022

Søk her

Vil du lede en virksomhet som skaper bærekraftige verdier?

Sira-Kvina kraftselskap har lang erfaring med bærekraftig energiproduksjon med et stort potensial for videre vekst bygget på en ambisiøs strategi og et stort mulighetsrom. Ny administrerende direktør skal effektivisere, modernisere og bygge videre på solide verdier og et godt kompetansemiljø.

Vi ser etter en klok, visjonær og inspirerende leder som har solid ledererfaring fra industrielle virksomheter. Vår nye administrerende direktør må være utpreget forretningsorientert, samfunnsengasjert og en dyktig organisasjonsbygger.

Om virksomheten

Sira-Kvina Kraftselskap er en ledende fornybar kraftprodusent i Norge, med en av landets største magasinbeholdninger, og et imponerende reguleringssystem. Kraftselskapet, som eies av Statkraft Energi, Lyse Kraft DA, Agder Energi og Skagerak Energi, ble etablert 1963. Selskapets visjon er å være en ledende produsent av vannkraft. Hovedkontoret ligger på Tonstad i Sirdal Kommune. Sentralt i kraftsystemet ligger Tonstad kraftverk som er Norges mestproduserende med en årsproduksjon på om lag 4 TWh, mens samlet produksjon for alle 7 kraftstasjoner er 6,8 TWh. Sira-Kvina anleggene har en meget sentral fysisk plassering både i det norske kraftnettet og i forhold til eksisterende og planlagte utenlandsforbindelser for kraftoverføring. Selskapet er en stor leverandør av systemtjenester for å balansere og stabilisere kraftsystemet.

Søk her

Kontakt

May Irene Ugletveit, Seniorrådgiver, [email protected], + 47 928 06 239

Dag Vevatne, Partner, [email protected], +47 916 56 111

Powered by Labrador CMS