Stillingsannonse:

SINTEF Energi søker Prosjektledere og forskere innen fremtidens kraftnett

Mer info:

Søknadsfrist: 15.01.2020

Arbeidssted: Trondheim

Spørsmål om stillingen:
Henning Taxt, Forskningsleder

Telefon: 97753048

E-post: [email protected]

Søk her

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Vi er på jakt etter både prosjektledere og forskere som skal utvikle fremtidens kraftnett. I SINTEF Energi utvikler vi fremtidens bærekraftige energisystem i tett samarbeid med næringslivet.

En viktig del av det er et distribusjonsnett som kan møte fremtidens utfordringer og muliggjøre det grønne skiftet. Vi utvikler metoder og verktøy for nettintegrasjon av blant annet solenergi, batteri og elektrisk transport. Andre viktige tema er forbrukerfleksibilitet og drift og planlegging av distribusjonsnettet. Vi har stor aktivitet innen demonstrasjon av nye metoder og teknologier, både i laboratorium og i pilotprosjekt.

Du vil blant annet få jobbe med spennende prosjekt som.

Vi søker dyktige og engasjerte fagfolk både med bransjeerfaring og forskerbakgrunn. Vi søker både kandidater med doktorgrad, og gode kandidater med mastergrad/sivilingeniør innen relevante fag. Kjennskap til norsk nettbransje og norskkunnskaper er en fordel.

Forskere og prosjektledere i avdelingen har mulighet til å utvikle sine ferdigheter på mange områder. Lagarbeid er viktig siden prosjektene vanligvis krever innsats fra flere spesialister. I tillegg til faglig utvikling og publisering omfatter forskerarbeidet prosjektledelse, prosjektutvikling og formidling samt nettverksbygging i industri og akademia i Norge og internasjonalt.

  • Gode utviklingsmuligheter
  • Godt arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid