Stillingsannonse:

Samfunnsbedriftene søker deg som vil jobbe med ren, ny norsk energi

Søknadsfrist: Snarest

Er du vår nye energirådgiver?

Mer info:

Arbeidsgiver: Samfunnsbedriftene
Stillingstittel: Energirådgivere

Sted: Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Kontaktperson: Cecilie Bjelland, Direktør, Samfunnsbedriftene Energi

Mobil: 907 04 496

Søk her


Energiakademiet

Samfunnsbedriftene er interesse- og arbeidsgiverorganisasjon som representerer over 550 samfunnskritiske virksomheter over hele landet. Sammen driver vi den norske hverdagen enten det gjelder havnetjenester, avfallshåndtering, brann og redning - eller sikker strømforsyning.

Samfunnsbedriftene Energi representerer over 170 selskaper i hele verdikjeden for energi, i tillegg til bredbånd- og IKT-selskap. Våre medlemmer er i kjernen av det grønne skiftet, med lokal produksjon, overføring og salg av fornybar kraft i hele landet. I en tid der alt skal elektrifiseres og hele energibransjen står i transformasjon, gir det rikelig med spennende arbeidsoppgaver for oss som jobber med interessepolitikk. Vi trenger derfor flere kloke hoder med engasjement og interesse for energibransjen.

Vi ser etter deg som har relevant kunnskap om kraftbransjen, enten det er økonomi/teknologi eller samfunn og politikk. Kunnskapene har du fra studier og/eller arbeidserfaring, og du ser betydningen av en levende kraftbransje og gode lokalsamfunn. Vi er opptatt av kvalitet og det kan kreve konsentrasjon og selvstendighet, men vi tar det også for gitt at du har gode relasjonsbyggende egenskaper og trives med å gjøre våre medlemmer, samarbeidsparter og dine kollegaer enda bedre.

Vi er nysgjerrige på å lære mer om deg og behandler søknader fortløpende. Send oss gjerne noen ord om deg selv og din motivasjon til oss snarest, og senest innen søknadsfristen 15. august.