Stillingsannonse:

SALMAR OCEAN søker prosjektledere

Er du nysgjerrig på havbasert fiskeoppdrett?

Mer info:

Kontaktperson: Anne Dordi Alseth Stillingstittel: Leder Recruitment Trondheim
Telefon: 924 48 268

Søknadsfrist: 08.11.2020

Arbeidssted: Kverva
Flere arbeidssteder: Trondheim og Stavanger.

Søk her!

Vi er et av verdens største og mest effektive selskap innen produksjon og foredling av laks, og gjennom SalMar Ocean er vi helt i tet når fremtidens fiskeoppdrett og havbruk skapes. Vår ledestjerne er Passion for Salmon – det betyr masse lidenskap og engasjement for laks, miljø, kunder og ikke minst kollegaer.Til vår divisjon for Teknologi og prosjekter søker vi erfarne, dyktige og engasjerte prosjektledere. Som prosjektleder vil du representere SalMar Ocean som eier i selskapets prosjekter, og stillingene er sentrale for at SalMar Ocean skal lykkes med sin overordnede offshore satsning med mål om å produsere 150.000 tonn laks i offshore enheter innen 2030. Dette krever flere milliarder i teknologi investeringer i årene fremover.Som prosjektleder hos oss vil du jobbe tett inn mot alle involverte parter samt lede kvalitetssikring av prosjekter sammen med øvrige sentrale nøkkelpersoner i selskapet. Vi søker prosjektledere med betydelig erfaring innen prosjektutvikling/gjennomføring fra store prosjekter.Ønsket bakgrunn og erfaring:

  • Du har god teknisk forståelse opparbeidet gjennom erfaring og ingeniør/sivilingeniørgrad innen tekniske fag vil være en fordel.
  • Du har svært god forretningsforståelse, kunnskap om kontrakter og kontraktsmodeller
  • Det er fordel om du har erfaring fra operativ virksomhet fra industrien
  • Du bør ha utstrakt erfaring i å jobbe tverrfaglig og vertikalt i organisasjoner
  • Internasjonal erfaring er en fordel og du kommuniserer svært godt muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
  • Erfaring og/eller kjennskap til oppdrettsnæringen er ønskelig, men ikke et absolutt krav.

Vi tror du motiveres av å bidra til utviklingen og veksten i et selskap med ambisjoner!Du kjennetegnes av å trives med mye ansvar og ha mandat gjennom en utøvende rolle i et kjerneteam. Du har svært gode samhandlingsegenskaper og er analytisk, strukturert og nøyaktig i ditt arbeid. Prosjektene kan bli gjennomført i andre verdensdeler, så reising og opphold utenlands i lengre perioder må påregnes.

Hos oss vil du bli en del av et meget sterkt fagmiljø med unike faglige utfordringer. Du vil få mulighet til å videreutvikle deg og bli godt kjent med virksomhetens verdiskaping. Vi er i kontinuerlig utvikling, noe som byr på utfordringer og muligheter. SalMar Ocean har hovedkontor i Trondheim, men Stavanger vil være arbeidsted deler av tiden

Spørsmål om stillingen kan rettes til Experis ved Anne Dordi Alseth, tlf. 924 48 268. Alle henvendelser til Experis behandles konfidensielt i innledende fase, om ønskelig også ovenfor vår oppdragsgiver.

Om arbeidsgiveren

SalMar Ocean AS er et heleid datterselskap av SalMar ASA, og ble etablert med ett mål for øye - ytterligere styrke SalMar sin satsning og posisjon som ledende i utviklingen av havbasert oppdrett.Verdens første anlegg for havbasert fiskeoppdrett, OceanFarm 1, ble satt i drift på Frohavet høsten 2017, og de to første utsett av fisk har gitt verdifull læring til anvendelse i påfølgende prosjekter. Et nytt anlegg er under prosjektering og planlagt installert på Norskehavet innen 3-4 år.