Stillingsannonse:

Proactima søker Gruppeleder for Risikostyring og virksomhetsstyring

Spennende lederstilling i anerkjent fagmiljø.

I Proactima utvikler vi oss hele tiden og setter nå kursen mot en spennende fremtid. Vi skal bety noe for verden rundt oss og har en misjon om å bidra til et trygt og bærekraftig samfunn. Vår visjon er å være det ledende fagmiljøet og den foretrukne samarbeidspartneren innen risikostyring, bærekraft og samfunnssikkerhet. Ingen over – ingen ved siden. For å lykkes med dette, må vi passe på at vi hele tiden tiltrekker oss flinke mennesker over hele landet.


Akkurat nå, søker vi etter:

Gruppeleder for Risikostyring og virksomhetsstyring

Mer info:

Mer info:

Kontakt: Ingunn Søyland, Partner & Co-Founder, Avant Garde Search

Arbeidssted: Stavanger,

Arbeidsgiver: Proactima

Søknadsfrist: Fortløpende

Søk her


Facebook-gruppe for ledige stillinger

Proactima er et annerledes konsulentselskap og bygger på tydelige verdier; integritet, kompetanse og balanse. Disse betyr mye for oss og utgjør sammen med vår misjon og visjon, fundamentet når vi definerer vår retning og strategi.

Proactima skal være et godt selskap å jobbe igjennom alle livets faser og vi ønsker å være det miljøet alle har lyst til å jobbe med og i.

Formål med stillingen:

Risikostyring og virksomhetsstyring er en del av den nyopprettede avdelingen for Strategisk Rådgivning og Analyse i Proactima. Gruppeleder for Risikostyring og virksomhetsstyring skal bidra til at gruppen og avdelingen utvikler seg og leverer resultater i tråd med strategien til Proactima og på denne måten bidra til at selskapet når sin visjon og sine ambisjoner.

Eksempler på tjenesteområder som faller inn under gruppen er:

 • Etablering og utvikling av styringssystem, fra evaluering og design til implementering og kontinuerlig forbedring
 • Helhetlig risikostyring (strategisk, operasjonelt og finansielt)
 • Integrasjon- og endringsledelse
 • Leder- og organisasjonsutvikling med vekt på sikkerhetsledelse

Hva vi kan tilby:

I Proactima får du jobbe med fremtidsrettede kunder på tvers av fag og sektorer inkludert f.eks. energi, kraft, fornybar, akvakultur og mobilitet. Vi har et sterkt fokus på personlig og faglig utvikling og bruker innovasjon som drivkraft for å definere fremtidens løsninger innen våre områder.

Vi er et dynamisk selskap med en struktur og kultur som gir den enkelte ansatte stor mulighet til å påvirke, og gjør oss i stand til å ta raske beslutninger.

Videre har vi et godt arbeidsmiljø, er åpne og ærlige og har et stort engasjement. En av våre definitive styrker er at vi samhandler sømløst på tvers av kontor og avdelinger.

Ansvarsområder og oppgaver:

Gruppeleder har et delegert ansvar og mandat fra avdelingslederne.

Dette inkluderer bl.a. et ansvar for:

 • Fag/tjenesteutvikling
 • Operasjonelt salg, markedsføring og tilbudsskriving
 • Ressursstyring for egne ressurser i balansen mellom selskapets behov og den enkeltes behov/ønske
 • Medarbeidere (introduksjon, oppfølging og utvikling)
 • Støtte i rekrutteringsprosesser
 • Prosjektleveranser (kvalitet og kundeoppfølging)
 • Tjenesteforvaltning (inkludert kvalitetssikring)

Hvem vi leter etter:

Dersom du kjenner at dette inspirerer deg, kan det være at Proactima er det rette valget for ditt neste steg.

Vi ser etter deg som har:

 • Erfaring fra en eller flere tjenesteområder innen risikostyring, styringssystemer og virksomhetsstyring.
 • Nettverk innenfor relevante bransjer, og erfaring og gode resultater fra salg
 • Solid faglig kompetanse. Bred forretningsforståelse. Evne til å bygge lag og levere gjennom andre. Er strukturert og har gjennomføringskraft. Skaper resultater. Samhandler og kommuniserer godt med andre, internt og eksternt. Har et kundeorientert og kommersielt fokus som omsettes i muligheter og posisjoner for Proactima.
 • Karakteristika: En rollemodell for Proactimas verdier og kultur. Opptatt av å ivareta og utvikle ansatte. Drevet av å bygge sterke team og skape gode resultater og er en utpreget lagspiller. Inspirerer og motiverer de rundt seg.
 • Høyere relevant utdanning. Gode kunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Kort om prosess

For å motta mer informasjon om, eventuelt søke på, rollen – kan du benytte deg av «søk her» knappen i denne annonsen. Da oppnår du kontakt med vår rekrutteringspartner, Ingunn Søyland, fra AvantGarde Search. Ingunn vil sende fulle stillingsprospekter til dem som ønsker å motta dette.

Verdt å nevne er også at prosessen vil kjøres fortløpende så det oppfordres sterkt til å ta kontakt med en gang om du skulle ha interesse i å være med videre.

Kort om selskapet

Proactima er et nasjonalt anerkjent konsulentselskap innen risikostyring, bærekraft, HMS og samfunnssikkerhet. Vi jobber innenfor mange sektorer, og vi utfører oppdrag både for private og offentlige virksomheter. Selskapet har cirka 65 fast ansatte og engasjerer i tillegg cirka 40 høyt kvalifiserte personer innen ulike fagfelt.

Vi benytter oss av SEMAC bakgrunnssjekk i våre rekrutteringsprosesser.

Powered by Labrador CMS