Stillingsannonse:

Nordkraft søker Forretningsutvikler Energidrift

Søknadsfrist: 29. november

Mer info:

Arbeidssted:

Narvik eller Harstad

Kontaktinformasjon:

Spørsmål om stillingen kan rettes til

Marius Larsen, produksjonsdirektør: tlf. 996 31 326 [email protected]

Hanne Toftaker, HR: tlf. 959 93 037 [email protected]

Søknadsfrist: 29. november 2021

Søknad med CV, attester og vitnemål sendes via JobbNorge.

Søk her

Nordkraft jobber hele tiden med å utvikle nye forretningsområder. Det er stor aktivitet i regionen og vi har mange eksempler på at vår kompetanse er nyttig også utenfor eget konsern. Med mange spennende etableringer på aksen Harstad/Narvik vet vi at det ligger store muligheter for å tilby tjenestene våre både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi søker derfor en ambisiøs og driftig forretningsutvikler, som får i oppgave å utvikle våre drifts- og handelstjenester innen vindkraft, vannkraft, gatelys og andre energitjenester. Arbeidet vil bestå i forretningsutvikling, aktørkontakt, analyse og kalkyler, forbedringsarbeid og forretningsutvikling. Interne forbedrings- og utviklingsprosesser vil også inngå i stillingen.

Din faglige profil:

  • Høyere utdanning innen teknologiske, juridiske eller økonomiske fag
  • Vi søker etter motiverte personer med et solid faglig fundament som er fleksible og resultatorienterte. Om du er nyutdannet eller noe erfaren spiller mindre rolle så lenge du er motivert og tror at dette passer for deg.

Det har aldri vært større interesse rundt aksen Harstad-Narvik. Bli med på laget nå – og få en ekspressvei til toppen av nordnorsk næringsliv: nordkraft.no/karriere