Stillingsannonse:

Melbye Skandinavia Norge søker Key Account Manager - Energi

Søknadsfrist: Snarest

Søker KAM for Sør- og Østlandet med sterk erfaring fra Elektrobransjen.

Mer info:

Stillingstittel: KAM - Energ

Heltid / Deltid: Heltid Ansettelsesform: Fast Stillingsprosent: 100

Søknadsfrist: SnarestArbeidsgiver: Melbye Skandinavia Norge AS

Sted: SKEDSMOKORSET

Kontaktinformasjon:
Har du spørsmål kan du kontakte Mona BO Hauge eller Bernt Espelien

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver.

Mona B.O. Hauge, Daglig Leder / Senior Business Consultant

Mobil: 92 88 45 56


Bernt Espelien, Sales and Recruitment Consultant
Mobil: 466 76 990

Søk på stillingen

Melbye Skandinavia er en markedsledende leverandør av fremtidsrettede produkter og løsninger for infrastruktur innen energi, installasjon, infra og fibernett. Selskapet leverer miljøvennlige og bærekraftige produkter med lang levetid og kostnadseffektive løsninger. Melbye har sterkt fokus på digitalisering og moderne løsninger, og har som mål å være en ledende aktør på digitale flater.

For å opprettholde posisjonen i markedet, samt sikre videre utvikling, søker vi nå en Key Account Manager under forretningsområdet Energi. Avdelingen jobber mot E-verk, grossister og entreprenører, og er et team bestående av mennesker med stor faglig tyngde og kompetanse. I rollen som Key Account Manager vil du ha ansvar for planlegging og oppfølging av aktiviteter mot selskapets kunder. Du vil ha salgsansvar i ditt tildelte markedssegment, og bidra i lansering av nye produkter og løsninger. Dette er en jobb som i stor grad foregår ute hos kundene, og passer for deg som trives i en variert arbeidshverdag hvor du tilbringer mye tid «ute på veien».

Vi søker deg som har teknisk bakgrunn fra elektro, gjerne med fagbrev som energimontør eller elektriker, samt relevant salgskompetanse. Du er generelt teknisk interessert, og har god teknisk og praktisk brukerkompetanse innen IT. Du ser kunden og dens behov, og er dyktig på å bygge relasjoner og skape tillit. Videre er du sterk på kommunikasjon, og evner like godt å kommunisere med mindre grupper som foran store forsamlinger.

Stillingen kort fortalt

  • Planlegge markedsaktiviteter mot selskapets kunder
  • Presentere selskapets løsninger direkte til sluttkunde eller sammen med forhandler
  • Drive kursvirksomhet for nye og eksisterende kunder
  • Arrangere fagdager og holde foredrag
  • Representere Melbye som leverandør under forskjellige arrangementer
  • Planleggings- og oppfølgingsansvar for aktiviteter retter mot kunder

Melbye Skandinavia er et selskap med sterk pondus og tillit i markedet. Her vil du jobbe med dyktige kollegaer med lang ansiennitet, i et spennende og utviklende miljø. Du vil bli en del av et selskap som satser på utvikling, både gjennom å investere i selskapet – og i de ansatte. Selskapet tilbyr god opplæring, og det sterkt faglige og erfarne teamet skaper et godt støtteapparat for deg som kommer inn.

Vi ser etter en utadvendt lagspiller som kan være med å styrke Melbye sitt salgsteam og selskapets tilstedeværelse i markedet. Du har erfaring fra bransjen med god kunnskap om relevante produkter. Som person er du proff, forretningsorientert og positiv, og kjenner deg igjen i selskapets verdier med fokus på profesjonalitet, struktur og kvalitet, samt å gjøre opplevelsen så god og enkel som mulig for kunden.

Er du en resultatorientert relasjonsbygger som trigges av å jobbe mot egne og felles mål? Send oss din CV i dag.

Om Melbye Skandinavia

Melbye Skandinavia er et ledende teknisk Skandinavisk salg- og markedsføringsselskap som leverer fremtidsrettede produkter og smartere systemløsninger for infrastruktur innen energi- og fibernett. Innenfor energimarkedet er Melbye markedsleder på linjeområdet og har en sterk posisjon på kabeltilbehør. Melbye leverer markedets bredeste portefølje innen fiberoptiske nett.

Hovedkontoret er lokalisert i Oslo-regionen, men konsernet har totalt 9 salgskontorer i Norge og Sverige. I tillegg kontor i India og datterselskap i Taiwan. Årlig omsetning er på 535 millioner kroner og selskapet har 99 ansatte.

Les mer på https://www.melbye.com/no