STILLINGSANNONSE:

Lundin Norge søker kontraktsrådgivere

Lundin Norway behøver flere flinke folk til vår Supply Chain avdeling og har to ledige stillinger som kontraktsrådgivere.

Mer info:

Kontaktinformasjon:

Arild Dybvig, Direktør for forretningsutvikling og kommersielt. tlf: 954 40 210,

E-post: [email protected]

Tore Nilsson, leder av Kommersielle Operasjoner. tlf: 924 38 814,

E-post: [email protected]


Søknadsfrist: 28.07.2019

Om stillingen:
Arbeidsgiver: Lundin Norway

Stillingstittel:
Arbeidsforhold:

Stillingsbrøk:

Søk her

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Supply Chain i Lundin Norway har ansvaret for Kontrakt, Innkjøp og Logstikk-prosessene i selskapet og fungerer som støttefunksjon for alle avdelinger inkludert Leting, Boring og Drift. Avdelingen består av 15 kompetente og engasjerte kollegaer.

Våre nye kontraktsrådgivere får ansvaret for administrasjon av kontrakter innen boring og brønn og driftsorganisasjonen inkl. forbredelse av strategier, styring av anbudsprosessene og administrasjonsaktiviteter.

Hovedoppgavene vil være:

 • Forberedelse av kontrakts strategier
 • Forberede invitasjoner til anbudspakker for alle kontraktspakker
 • Lede anskaffelses prosessene fra anbud til kontrakts;

inkludert

 • prekvalifisering av Leverandører
 • utarbeidelse av anbudspakke sammen med tekniske disipliner
 • tilbudsevalueringer, forhandlinger og presentasjoner av sluttresultat til anbudskomiteen, ledelse og lisenspartnere
 • ferdigstillelse av kontraktsdokumenter
 • registrering av nødvendige dokumentasjon til myndigheter

 • Levere kontrakter og avtaler klare for signering
 • Administrasjon/koordinering av alle inngåtte kontrakter
 • Se til at kontrakter og innkjøp er i henhold til gjeldende regler og rammeverk
 • Fortløpende kommunikasjon og presentasjon mot prosjektledelse, kontraktører og prosjekt team

Våre nye kontraktsrådgivere må ha Bachelor innen engineering/økonomi og minimum 5 års erfaring med tilsvarende arbeid fra olje- og gassbransjen, god kjennskap til kontraktuelle krav, lover og regler samt gode norsk- og engelskkunnskaper.

Vi ser etter engasjerte personer og gode lagspillere som ønsker å bidra til løse de daglige oppgavene på en effektiv og korrekt måte. Du må trives med å jobbe selvstendig og i team og ha fokus på detaljer og kvalitet. Er du i tillegg fleksibel, initiativrik og entusiastisk så kan det være deg vi ser etter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Om Lundin Norge

Lundin Norway AS er et fullintegrert oljeselskap med aktivitet innen leting, utbygging og produksjon. Produksjonen kommer i hovedsak fra Edvard Grieg og Alvheim områdene. Vi er operatør på Edvard Grieg og Solveig, der vi nettopp har levert Plan for utbygging og drift. Lundin’s produksjon vil i løpet av kort tid dobles ved oppstart av gigantfeltet Johan Sverdrup.

Lundin Norway ble opprettet i 2004 som et heleid datterselskap av Lundin Petroleum AB. Vi har hovedkontor og driftssenter på Lysaker utenfor Oslo, og avdelingskontor i Harstad. Organisasjonen vår består av ca 400 fast ansatte som alle deler de samme verdiene: åpenhet, tillit, ærlighet og mangfold. Vi har andeler i 79 utvinningstillatelser på norsk sokkel, og er tildelt operatørskap for 36 av disse. For mer informasjon om selskapet www.lundin-norway.no