Stillingsannonse:

Foto: Lundin Norway
Foto: Lundin Norway

Lundin Energy Norway søker Senior Prosjektstyringsingeniør

Søknadsfrist: 8. august 2021.

Mer info:

Søknadsfrist: 08.08.2021
Arbeidssted: Lysaker

Kontakt: Torfinn Kallåk, Principal Project Control Engineer

Telefon: 99542807

E-post: [email protected]

Søk her:

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Vi har behov for flere flinke folk i Feltutvikling. Nå har vi ledig en stilling som prosjektstyringsingeniør. Stillingen skal ivareta en funksjon som prosjektstyringsleder i prosjekter og vi ser etter deg med bred erfaring innen budsjettering, kostnadskontroll, kostnadsestimering, tidsplanlegging, og fremdriftsstyring.

Feltutvikling I Lundin Energy Norway er ansvarlig for gjennomføring av Lundins studier og utbyggingsprosjekter fra konseptfasen (DG1) til overlevering til Avdeling for Drift (DG4). Avdelingene er i tillegg ansvarlig for oppfølging av partneropererte utbyggingsprosjekter, og deltar aktivt innen videreutvikling av nasjonale og internasjonale standarder, samt Forskning- og Utviklingsaktiviteter (FoU).

I stillingen som Senior Prosjektstyringsingeniør får du blant annet oppgaver knyttet til pågående sentrale prosjekter på Utsirahøyden og i Barentshavet.

Du vil inngå i relevante prosjektledelser og jobbe med blant annet;

  • Styringssystem, verktøy og dokumentasjonskrav
  • Statusrapportering
  • Budsjetter og kostnadsestimater
  • Tidsplaner og identifisering av viktige milepeler
  • Kontrakts etablering og oppfølging av kontraktorer
  • Risiko styring inkludert Kost- og plan risikoanalyser

Stillingen rapporter til Leder for Prosjektkontroll i Feltutvikling.

Du har relevant utdannelse på universitetsnivå/høyskolenivå, minimum 10 års relevant erfaring og god generell prosjektkunnskap. Du er en lagspiller og kommuniserer effektivt på tvers av avdelinger og fagområder.

Er du i tillegg fleksibel med hensyn til arbeidssted i prosjektsammenheng, initiativrik og entusiastisk så kan det være deg vi ser etter.