Stillingsannonse:

Lundin Energy Norway søker Senior Petrofysiker

Søknadsfrist: 25.04.2021.

Mer info:

Kontaktperson:
Terje Kollien, Exploration Petrophysics Manager
E-post: [email protected]

Telefon: +47 6756 7159

Søknadsfrist: 25.04.2021
Arbeidssted: Lysaker

Søk her:

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Lundin har en stor portefølje av leteprospekter og reservoarutviklingsprosjekter. Som operatør har vi i dag Edvard Grieg feltet i drift og Solveig feltet kommer i drift i løpet av 2021. Som partner er vi med i Johan Sverdrup, feltene i Alvheim området og Ivar Aasen. Vi har i tillegg en rekke prosjekter som blir vurdert bygget ut, både som operatør og som partner. Nå ser vi etter en erfaren petrofysiker som kan bidra til å gjøre reservoarmodellene våre enda bedre i samarbeid med de tverrfaglige teamene i reservoarutviklingsavdelingen. Petrofysikerne i Lundin er organisert i Leteavdelingen og bidrar i de avdelingene der det er behov.

I rollen som petrofysiker har du omfattende erfaring med metningsmodellering og permeabilitetsmodellering og forståelse for hvordan dette blir brukt videre i statisk og dynamisk reservoarmodell. Du har god også god erfaring med planlegging og gjennomføring av produksjonsbrønner.

Vi ser etter deg med minimum en Mastergrad i geologi/geofysikk og minst 10 års relevant erfaring. Du kan vise til gode resultater og god geologisk forståelse. Det er viktig at du behersker relevante tolkningsverktøy som IP og Techlog. Du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.