Stillingsannonse:

Lundin Energy Norway søker Senior ingeniør / Senior Engineer

Vi søker ingeniør til prosjektutvikling med fokus på tidligfase.

Mer info:

Søknadsfrist: 11.11.2020
Arbeidssted: Strandveien 4, Lysaker

Spørsmål om stillingen: Charlotte Berge, Project Development Manager
E-post: [email protected]
Telefon: 99521353

Søk her:

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Vi trenger flere dyktige hoder i vårt Field Development team! Field Development har ansvaret for utbygging av infrastrukturen som trengs for å produsere fra nye funn. Vi er 32 medarbeidere, og samarbeider tett både internt i avdelingen, på tvers av organisasjonen og eksternt.

I rollen som senior ingeniør vil du være med å styrke vår gjennomføringskraft i utvikling av tidligfase prosjekter. Du vil jobbe med utvikling og modning av prospekter og prosjekter, og vil lede prosjekt team ved behov.

Vi ser etter deg med en relevant teknisk Master og minimum 5 års erfaring fra engineering. Erfaring fra oljebransjen er en fordel. Relevant erfaring fra tidligfasearbeid og forståelse for hele verdikjeden er et pluss. Det er en fordel med praktisk erfaring fra prosjekt gjennomføring - og kanskje har du også ledet prosjekt team? Du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Du er en lagspiller. God kommunikasjon og effektivt samarbeid på tvers av fagområder er avgjørende for effektiv utvikling av tidligfaseprosjekter – og du bidrar aktivt til dette. Du jobber multidisiplint, og er interessert i å forstå de andre disiplinene som er involvert.

Du liker å arbeide med de store linje - men samtidig ha øye for detaljene som skiller konsepter fra hverandre, eller påvirker andre involverte disipliner.

Du har et kommersielt «mindset», kjennskap til industrien og potensielle samarbeidspartnere.

Er du i tillegg proaktiv, kreativ og hele tiden på utkikk etter nye løsninger og muligheter – er sjansen stor for at du vil trives hos oss.