Stillingsannonse:

Lundin Energy Norway søker Reservoargeofysiker

Søknadsfrist: 18.08.2021

Vi trenger flere flinke folk til reservoaravdelingen vår og søker nå etter en Reservoargeofysiker.

Mer info:

Arbeidsgiver: Lundin Energy Norway
Stillingstittel: Geolog
Sted: Strandveien 4, 1366 Lysaker

Søknadsfrist: 15.08.2021

Kontaktperson: Knut Richard Straith Mobil: 902 24 963Søk her:

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Avdeling for reservoarutvikling i Lundin Energy Norway har ansvaret for undergrunns arbeidet for vår portefølje av funn og produserende felt. Avdelingen består av om lag 40 geologer, geofysikere, petrofysikere, reservoaringeniører og petroleumsingeniører som er organisert i tverrfaglige prosjektgrupper.

I stillingen som reservoargeofysiker er du tiltenkt en rolle i ett av våre kjerneområder. Lundin har etablert en solid portefølje med operatørskap på Utsirahøyden. Edvard Grieg- og Solveig- feltene er i pågående borekampanjer og vi må stadig oppdatere våre modeller og reservoarforståelse basert på brønnresultater, produksjonsdata og 4D- seismikk. I løpet av de nærmeste årene står vi foran konseptvalg og investeringsbeslutninger for ytterligere to prosjekter i dette området; Rolvsnes, som består av oppsprukket og forvitret grunnfjell, og Lille Prinsen, der det er funnet olje i et bredt spekter av geologiske formasjoner.

Som partner i flere store prosjekter, deriblant Johan Sverdrup, Alvheim og Wisting, bidrar vi også aktivt og bygger og vedlikeholder egne modeller.

Vi søker deg som har minimum en mastergrad innen geofysikk og solid bransjeerfaring, gjerne fra prosjekter i tidligfase eller felt i produksjon. Du setter faglig kompetanse og integritet høyt, men har samtidig evnen til å se pragmatiske løsninger når det er behov for det. Det er en fordel om du har erfaring med tolkning av 4D- seismikk og med seismisk reservoarkarakterisering, da du kommer til å jobbe med implementering av geofysiske data i reservoarmodeller.

Du er initiativrik, analytisk og spiller dine kolleger gode. Å kunne bidra i effektive arbeidsprosesser og integrasjon på tvers av fagområder er viktig for deg.

Beskriver dette deg? Da er kanskje du vår nye kollega!