Stillingsannonse:

Foto: Lundin Norway
Foto: Lundin Norway

Lundin Energy Norway søker Kommunikasjonsrådgiver

Søknadsfrist: 15.08.2021

Mer info:

Søknadsfrist: 15.08.2021
Arbeidssted: Lysaker

Kontakt: Frøydis Eldevik, Director of Communication and External Relations


Søk her

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Vi har ledig jobb for en allsidig kommunikasjonsrådgiver med strategisk teft. Du vil få stor påvirkningskraft både på innholdet i egen arbeidshverdag og på hvordan selskapet kommuniserer med omverdenen.

Først og fremst er du en kreativ og god historieforteller som evner å gjøre komplekse saker forståelig og interessant for et bredt publikum. Som kommunikasjonsrådgiver i Lundin vil du jobbe innen mange deler av kommunikasjonsfaget både strategisk og operativt, og du vil samarbeide med et nettverk av sentrale personer i de ulike delene av organisasjonen.

Arbeidsoppgavene vil bli tilpasset det du er god på, eller har erfaring med. Men vi tror noen av oppgavene vil bli å sikre godt innhold på hjemmesiden og sosiale medier. Du vil få jobbe med budskapsutforming for ledelsen og innsalg til medier, og med større prosjekter etter behov.

Vi tror du har erfaring fra kommunikasjonsarbeid, men er ikke veldig opptatt av om du er rookie eller ringrev. Det viktigste er at du er flink i jobben. Erfaring fra næringslivet er et pluss.

Om du tenker det er deg vi beskriver så bør du søke jobb hos oss!

Du vil få gode betingelser og jobbe i bra kontorlokaler på Lysaker. Med verdens beste kolleger.