Stillingsannonse:

Lundin Energy Norway søker Controller som brenner for analyse, forbedring og samarbeid

Søknadsfrist: 02.11.2020

Mer info:

Søknadsfrist: 02.11.2020
Arbeidssted: Strandveien 4, Lysaker

Spørsmål om stillingen: David Aubert, Lead Financial Controller

E-post: [email protected]

Telefon: 40243317

Søk her:

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Vi trenger enda flere dyktige hoder i finansavdelingen. Nå har vi en ledig stilling som Controller. Finansavdelingen har ansvar for blant annet resultatregnskap, likviditetsstyring, finansiering, prognoser og budsjettering. Avdelingen består av rundt 30 medarbeidere og det er utstrakt grad av samarbeid både internt i avdelingen og på tvers av organisasjonen.

Dine hovedoppgaver er knyttet til kvalitetssikring av finansiell rapportering. Stillingen vil også ha fokus på effektivisering og forbedring av prosesser og systemer. Du vil være en sparringspartner for ulike forretningsområder og vil bruke en del tid på å sikre deg dypere innsikt i driften. Du kan også forvente en del ad-hoc oppgaver.

Vi ser etter deg med Master i økonomi og erfaring med datafangst, databearbeiding, komplekse økonomiske analyser og presentasjon. Du har praktisk erfaring med standardisering og forbedringsprosesser. I tillegg har du kanskje en interesse for database- og programmeringsspråk?

Du kommuniserer godt og samarbeider effektivt på tvers av avdelinger og fagområder. Detaljene har du har kontroll på, men du løfter samtidig blikket og ser nye muligheter. Du tør å utfordre og har en tydelig faglig integritet.og forståelse for O&G regnskapsprinsipper.