Stillingsannonse:

Lundin Energy Norway søker Cloud Engineer

Søknadsfrist: 22.08.2021

Lundin Energy Norway trenger flere dyktige hoder i vår IT-avdeling!

Mer info:

Søknadsfrist: 22.08.2021

Arbeidssted: Lysaker

Kontaktinformasjon:

Sverre Edin IT and Digitalization Manager E-mail +47 93480471

Søk her:

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Vi vil i økende grad ta i bruk skytjenester som erstatning for dagens infrastruktur tjenester og for denne reisen trenger vi å styrke laget med en som har bred operativ erfaring med Azure og O365.

Vårt mål er å levere IT løsninger av høy kvalitet til ett krevende og kreativt miljø i en av norsk sokkels mest suksessrike virksomheter. Vi jobber både selvstendig og i team eller prosjekter. Arbeidsted er Lysaker, hvor hele IT Operations teamet er «on-site».

I rollen som Cloud Engineer vil du være med på å utforme vår strategi for skytjenester, bidra i migreringsprosjekter og være ansvarlig for drift av vår skyplattform. Videre bidra til å løfte hele teamets kompetanse på skytjenester.

Du har bred operativ erfaring i drift av Azure/O365, vet hvilke muligheter og fallgruver som ligger i denne plattformen og meget god innsikt i hvordan dette må implementeres for å sikre stabil og sikker drift. Du evner også å forklare på en enkel forståelig måte de strategiske fordeler skytjenester kan gi selskapet. Vi ser gjerne at du har jobbet i et profesjonelt IT-miljø, f.eks. med ITIL som rammeverk.

Du har en høyskole eller universitetsgrad innen IT. Du er initiativrik, analytisk og har evnen til å motivere andre du jobber sammen med. Du setter faglig kompetanse og integritet høyt, men har samtidig evnen til å se pragmatiske løsninger når det er behov for det. Du liker høyt tempo med mange baller i luften, samtidig som du er dyktig til å få ballene i mål.