Stillingsannonse:

Foto: KAEFER Energy
Foto: KAEFER Energy

KAEFER Energy søker Innovasjons Ingeniør

Vi søker flere innovative og digitale hoder til å styrke vår Innovasjonsavdeling.

Mer info:

For spørsmål vedrørende stillingen, kontakt [email protected]. Mob: 90476046

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: 16.08.2020

Søk her

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Vi skal være først ute med nye ideer og løsninger, derfor trenger vi de skarpeste og mest handlekraftige hjernene i industrien – en slik som du har?

Vi søker en fremoverlent kollega som ser muligheter og løsninger, er positiv, oppnår resultater, er selvstendig og har glimt i øye.

Dette er din sjanse til å være med å sette ditt fottrykk i KAEFER, og ovenfor nåværende og fremtidige kunder. Vi søker en person med teft for innovasjon og digitale løsninger. Arbeidsomfanget vil innbefatte prosjektdeltagelse/-ledelse i tverrfaglige innovasjonsprosjekter, der også teknologiselskaper med spisskompetanse er involvert, også ofte sammen med noen av våre leverandører og kunder, - både nasjonalt og internasjonalt.

Det forventes at du vil påta deg ansvar for å sikre planlagt framdrift i prosjektene du leder eller deltar i, at du fører kontroll og økonomisk styring av de prosjektaktivitetene du får ansvar for, og bidrar til god interaksjon og kommunikasjon med alle involverte parter. Du må også påregne å bidra i kommersialiseringsprosesser av våre nye produkter og tjenester

Kvalifikasjoner:

  • Mastergrad utdannelse innen relevante fagområder
  • Alternativt; Universitetsutdannelse innen digitalisering eller beslektet fagfelt

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktig betingelser
  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Store utviklingsmuligheter
  • Kjekke kollegaer i et godt og uformelt arbeidsmiljø