Stillingsannonse:

Europower søker nyhetsjournalister

Vil du bli Norges beste energijournalist?

Mer info:

Kontaktpersoner:

Ansvarlig redaktør Ole Petter Pedersen på 900 57 640, [email protected] eller redaktør Mona Adolfsen, 413 34 819.

Søknadsfrist: 23.01.2022
Kategori: Fast, full tid
Arbeidssted: Oslo
Nettside: europower.no
Facebook: EuropowerNo

Søknad med CV leveres i NHSTs søknadsportal.S

Søk her

Europower jakter på to nyhetsjournalister for snarlig tiltredelse. Europower er det viktigste nyhetsmediet for kraftbransjen, en del av NHST-konsernet og dermed søsteravis til blant annet Dagens Næringsliv.

Vi trenger nyhetsjournalister som både kan gi våre kunnskapsrike lesere den raske oppdateringen og den gode innsikten. Redaksjonen har høy kompetanse, og vi tilbyr deg som er lærevillig og ivrig det beste redaksjonelle miljøet for god energijournalistikk. Vi brukes særlig av kraftbransjen selv, men har også ambisjoner om å nå ut til flere med våre viktige nyheter.

I konsernet er vi i gang med å etablere et redaksjonelt samarbeid med DN, hvilket kan åpne for spennende journalistiske muligheter for de rette talentene.

Du må kunne formidle en viktig nyhet og du må kunne kaste deg over tallrekker uten frykt. Vi ser først og fremst etter deg som har litt redaksjonell erfaring, men om du har annen relevant fagbakgrunn, er det interessant. Du bør ha en genuin interesse for energifeltet.

Vi tilbyr et kjempebra kollegium med arbeidssted i NHSTs lokaler i Oslo sentrum, en meningsfylt hverdag og gode betingelser.

Lyst til å høre mer? Ta kontakt!