Stillingsannonse:

Enfo søker Prosjektleder for morgendagens energiløsninger

Søknadsfrist: snarest

Mer info:

Mer info:

Stillingstittel: Prosjektleder

Ansettelsesform: Fast

Arbeidssted: Lysaker, delvis hjemmekontor

Kontaktperson:

Victoria Fearnley Landmark

[email protected]

47091955

Søk her

Vil utvikle løsninger for det grønne skiftet? Har du erfaring fra prosjektledelse og energibransjen? Vil det motivere deg å jobbe i en oppstartsbedrift med teknologientusiaster? Da vil denne stillingen passe deg perfekt!

I Enfo utvikler og leverer vi løsninger for å håndtere elektrifiseringen og innføringen av mer variable, fornybare energikilder. Vi har utviklet en plattform for å håndtere fleksibilitet fra forbrukere, batterier og produksjon inn mot kraftmarkedet. Enfo er en ledende Nordisk aktør innen området og etablerer prosesser, forretningsmodeller, teknologi og rammebetingelser for et fremtidig energisystem.

Enfo er teknologileverandør til flere markedsaktører/strømselskaper i Norden i dag. Teknologileveransene våre omfatter installasjon av IoT utstyr hos våre kunders sluttbrukere, integrasjoner med 3. parts styringsteknologier og vår skytjeneste (SaaS). Enfo har et mål om å gjøre det mulig for våre kunder å maksimere verdien av fleksibilitet fra forbruk, batterier og produksjon i kraftmarkedene ved å tilby handelsgrensesnittet med mye kul funksjonalitet.

Enfo AS er eid av Agder Energi konsernet, og er en viktig brikke i Agder Energi sin strategiske satsning på teknologiutvikling og fornyelse. Enfo holder til på Lysaker.

Du vil være ansvarlig for Enfo sine leveranser for enkelte kunder og fungere som kundens kontaktpunkt inn til Enfo. Dette innebærer å sørge for at Enfo leverer på kontrakter, bistå kunder med leveranser og sørge for at arbeidet blir prioritert hos Enfo. Du vil ha ansvar for at våre bedriftskunder er ivaretatt og at begge parter får mest mulig ut av samarbeidet. Tjenestene som kan tilbys ved hjelp av Enfo sin teknologileveranse er nye, innovative og nyskapende - så her kan du være med å utgjøre en forskjell.

Du vil også være ansvarlig for å være oppdatert på gjeldende markedsvilkår og utvikling i kraftsystemet som berører Enfo. Etter noen måneder vil du være vår markedsekspert! Teamet sitter allerede på mye kompetanse på de ulike reservemarkedene i Norden og Europa, men vi har behov for at du sørger for at det følges opp og implementeres i Enfo sine løsninger. Denne delen av stillingen innebærer at du deltar i aktuelle fora for markedsutvikling, leser deg opp på og forstår ulike vilkår, regler og krav i de ulike markedene (mFRR, aFRR, FCR, FFR i TSO markedene og ulike løsninger for DSO markedsplasser).

Arbeidsoppgaver

 • Sikre at Enfo leverer i henhold til kontrakt – og bidrar til verdiskapning hos kunde og Enfo
 • Lede prosjekter for våre bedriftskunder som inkluderer videresalg av våre løsninger til kundens sluttkunder, koordinere onboarding (installasjoner og prekvalifisering), handel med fleksibilitet og felles forretningsutvikling
 • Fungere som ekspert på de ulike markedene Enfo jobber med, herunder TSO og DSO markeder, følge relevant utvikling av kraftsystemet og bidra fra Enfo sin side for å påvirke utviklingen
 • Sørge for at alle markedskrav blir fulgt og implementert i Enfo sin daglige drift

Vi ser etter deg som…

 • har erfaring med prosjektledelse og kontraktsoppfølging, gjerne fra konsulentbransjen
 • har kjennskap til kraftmarkedet og reservemarkeder i Norden
 • har en viss teknisk forståelse, da tjenestene vi leverer er avansert elektronikk og skyløsninger (SaaS)
 • er strukturert og har et øye for detaljer
 • er løsningsorientert og har en proaktiv holdning
 • trives i et engasjert team hvor alle hjelper alle og tar i et tak der det trengs
 • har gode ferdigheter i norsk/nordisk, muntlig og skriftlig

Ved interesse ta kontakt med Victoria Fearnley Landmark, [email protected], 47091955

Powered by Labrador CMS