Stillingsannonse:

Embriq søker Sales Executive - Services & Software

Søknadsfrist: Forløpende

Mer info:

Denne rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Phenix Personell.

Vi ønsker at alle spørsmål gjeldene stillingen blir rettet til Miriam Gundersen, e-post: [email protected], tlf: 48204322.

Søk her

Vi skalerer salgsorganisasjonen vår mot det grønne skiftet!

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Hos oss får man cirka 220 kollegaer som jobber hardt for at vi skal realisere visjonen vår: Making data key to outstanding value creation.

Vi har store vekstambisjoner og ønsker å bygge vekstreisen sammen med flere dyktige kollegaer. Forretningsområdet Services & Software leverer teknologi og tjenester til nett- og kraftbransjen som lar kundene våre drifte sine smartmålere effektivt, og bruke data til å analysere strømnettet. Elektrifisering og kapasitetsutfordringer er elementer som i stor grad støtter det grønne skiftet innen kraftbransjen. Nå søker vi deg som har et stort engasjement for kraftbransjen og det grønne skiftet. I rollen som Sales Executive vil du inngå i et dedikert salgsteam som har domenekunnskap og stort driv for utviklingen i bransjen.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

«Embriqs teknologi og kompetanse har aldri truffet bedre mot kraftbransjens behov. Her er muligheten for å påvirke stor, både i salg og i Embriq som selskap.»

Jeanette Bratli,
Salgssjef Norge, Services & Software

Forvalte eget salgsbudsjett som innebærer løpende salg og oppfølging av nye og eksisterende kunder

 • Tett samarbeid med interne tekniske ressurser for å skape de beste løsningene for kunden
 • Drive paralleller mellom våre produktporteføljer
 • Bidra og delta inn mot markedsaktiviteter

Kvalifikasjoner

 • Erfaring med salg av komplekse IT-løsninger og tjenester
 • Dokumentert salgsoppnåelse
 • Erfaring fra private og offentlige anbudsleveranser
 • God kommunikasjons- og formuleringsevne på norsk og engelsk, skriftlig og verbalt
 • Bransjeerfaring vil være fordelaktig

Personlige egenskaper

Embriq sine verdier er grit, curious og unified. Dette er egenskaper vi verdsetter både i selskapet og hos våre fremtidige kollegaer. For oss betyr dette:

 • "Grit" handler om at du har utholdenhet, dedikasjon og dristighet – for å utfordre det etablerte må vi jobbe sammen for å finne vår nye tilnærming.
 • "Curious" betyr at man er tilpasningsdyktig, endringsvillig og opptatt av å utvikle seg for å bli klar for det fremtiden bringer.
 • "Unified" handler om å være opptatt av å fremme godt samarbeid, at man er resultatorientert og kan arbeide mot felles mål.

I tillegg tror vi følgende egenskaper er viktige for å lykkes i stillingen:

 • Du er komfortabel med utgående salg, men ser samtidig viktigheten av å jobbe strategisk med varme relasjoner
 • Du ser viktigheten av en grundig kartlegging av kunders behov
 • Du er selvgående, målbevisst og trives med et tidvis høyt tempo
 • Du er en lagspiller som evner å ta lead på nye salgsmuligheter, samtidig som du ser viktigheten av samarbeid på tvers av forretningsområder nærliggende divisjonen i Services & Software

Annet

Denne rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Phenix Personell. Vi ønsker at alle spørsmål gjeldene stillingen blir rettet til Miriam Gundersen, e-post: [email protected], tlf: 48204322.

Vi tilbyr

Vi har konkurransedyktige vilkår og kan vi tilby meningsfullt arbeid i et selskap med store vekstambisjoner. Vi holder til i hyggelige og stilrene lokaler i Bjørvika og tilbyr en fleksibel hverdag.

Vi tilbyr en spennende mulighet hvor du kan jobbe med moderne teknologi som utgjør en forskjell i samfunnet, og for kundene våre. Vi støtter ansattes profesjonelle utvikling og realisering av gode ideer og innovative initiativer. Det er også et stort fokus hos oss på både faglige- og sosiale samlinger.

Om Embriq

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft. Med over 200 høyt dyktige og dedikerte ansatte betjener vi mer enn 200 kunder i Norden, som alle leverer samfunnskritiske tjenester innen bransjer som energi, produksjon, retail og andre datadrevne bransjer. Embriq har hovedkontor i Oslo og virksomhet over hele Norden.