Stillingsannonse:

BKK søker seksjonssjef - Fysisk handel og produksjonssentral

Søknadsfrist: 26.05.2021.

Seksjon Fysisk handel og produksjonssentral er en av tre seksjoner i divisjon Produksjon og marked. Seksjonen har ansvar for produksjonsplanlegging, salg av kraft i det nordiske spotmarkedet, handel i balansemarkeder og intradagmarked, samt døgnkontinuerlig styring og overvåking av BKKs 38 kraftverk med årlig produksjon på om lag 7,5 TWh. De fysiske markedene utvikler seg raskt med mer dynamikk, kortere tidshorisonter og flere produkter, og det krever et aktivt arbeid med endring av arbeidsprosessene og fokusere på IT-utvikling ved hjelp av optimaliseringsverktøy, prognoser, handelsstrategier og datadrevne prosesser.

Arbeidet er i dag organisert med egen døgnkontinuerlig bemannet produksjonssentral og fagressurser som er dagtidsansatte.

Mer info

Fylke: Vestland

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Arbeidstid: Dag

Søknadsfrist: 26.05.2021

Arbeidssted: Bergen

Kontaktperson:

Erik Spildo

mob: +47 95137903

Søk på stillingen

Seksjonen har i dag 18 medarbeidere.

Arbeidsoppgaver

  • Forretningsutvikling og teknologiomstilling
  • Kravstiller til selskapsinterne leveranser
  • Personalledelse
  • Økonomiansvar
  • Kompetansestyring
  • Ansvar for måloppnåelse.

Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere teknisk utdanning på universitets- eller høgskolenivå
  • Erfaring med å drive endringsprosesser og teknologiomstilling
  • Ledererfaring
  • *rfaring fra kraftmarkedene eller kraftproduksjon er en fordel.

Vi er på jakt etter deg som sammen med oss ønsker å bygge og videreutvikle en fremtidsrettet verdikjede for fysisk krafthandel med styring og overvåking av BKKs vannkraftproduksjon. Du må også ha evne til å bygge relasjoner, inspirere og motivere og må kunne forstå utviklingsmuligheter for salg av produksjon i de fysiske kraftmarkedene. Et sentralt område vil være å sikre at vi har robuste løsninger i fagsystemer som benyttes i verdikjeden.

Som leder må du være tydelig og evne å videreutvikle organisasjonen og medarbeiderne i denne viktige delen av verdikjeden for vannkraftproduksjon.

Stillingen inngår i divisjonens ledergruppe sammen med selskapets aktivitet innen finansiell krafthandel og kraftanalyser.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende arbeidshverdag i et kompetent og faglig sterkt arbeidsmiljø. Arbeidssted vil være i vårt nye toppmoderne bygg i Solheimsviken sentralt plassert i Bergen.

Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot søknader via vårt elektroniske søknadsskjema.