Stillingsannonse:

ABB søker Innovativ og engasjert utvikler

Bli med ABB og jobb i et team som er dedikert til å skape en fremtid hvor innovative, digitale teknologier gir bedre tilgang til renere energi.

Vi digitaliserer industrien – lyst til å være med?

Mer info:


Søknadsfrist: 5. mars 2020

Dersom du har spørsmål til stillingen er du velkommer til å kontakte Knut Stark på e-mail [email protected] eller telefon 22 87 27 04.

Vi gjør oppmerksom på at vi i samarbeid med Meditor AS utfører en bakgrunnssjekk av alle kandidater som tilbys fast ansettelse i ABB Norge. Dette gjøres for å sikre at kvaliteten i vår utvelgelsesprosess er i samsvar med ABBs policy.

Om stillingen:

Arbeidsgiver: ABB Norge

Arbeidssted: Oslo

Søk her:

Nettside

Facebookgruppe for ledige stillinger

Instagram for ledige stillinger

Er du en engasjert sjel som setter pris på nye innovative tekniske løsninger og på arbeidsprosesser hvor post-it lapper er hovedverktøy? Liker du utfordringer som får hodet til å vrenge seg og som du i godt samarbeid med kollegaer finner gode løsninger på? Vi er et team som kontinuerlig jobber med tekniske utfordringer for å levere det kunder før bare kunne drømme om.

Ditt ansvar

ABB AS lokasjon Oslo ser nå etter vår nye kollega som ønsker å være med på å forme fremtidens digitale ABB. For oss handler digitalisering om å løse nye og gamle utfordringer gjennom design og teknologi, nye samhandlings- og forretningsmodeller. Mange av utfordringene har vi jobbet med i lengre tid – systemer som ikke snakker sammen, komplekse organisasjoner og arbeidsprosesser som sammen utfordrer muligheten for lønnsomhet og produktivitet.

Din bakgrunn

I denne stillingen ser vi etter deg som har kompetanse innenfor informasjonsteknologi og aller helst en mastergrad innenfor IT eller tilsvarende erfaring. Det er også viktig for oss at du er opptatt av kvalitet, interessert i koding, software arkitektur og agil utvikling. I tillegg til å kunne norsk så er det viktig for oss at du kan flytende engelsk da vi som de fleste andre globale bedrifter bruker engelsk i daglig arbeid.

Mer om oss

For oss er det viktig at du velger oss på bakgrunn av ønske om å skape en mer bærekraftig industri og om å skape noe mer for verden rundt deg. Du blir kanskje overrasket over å høre at ABB er på det digitale og innovasjonstekniske kartet og har vært det i flere tiår.

Fun facts;

  1. Vi utviklet AR (VR) allerede på begynnelsen av 2000-tallet – med andre ord var vi et tiår for tidlig ute.
  2. I dag streamer vi kontekstualisert data direkte fra kontrollsystem offshore opp i skyen – ingen andre kan dette enda.
  3. Og ja, vi har sky med digital plattform som distribueres til kunde as we speak4. Vi som jobber med Digitalisering i ABB Energy Industries i Norge er en gruppe på størrelse med en typisk norsk storbedrift

For at du skal trives hos oss er det viktig at du tror på menneskene som de beste endringsagentene for positiv endring, du er åpen for ny teknologi, og synes tverrfaglig samarbeid med kollegaer er gøy og viktig for effektiv framdrift og utvikling.

Hvis du synes dette er interessant så oppfordrer vi deg til å søke på denne stillingen gjennom ABBs' jobbportal slik at vi kan bli kjent med deg og informere litt om hvor bra det er å jobbe med oss.

Bidra ved å bruke dine egenskaper og ferdigheter til å fremme den fjerde industrielle revolusjon gjennom å skape en bærekraftig fremtid. Bli med ABB og ta del i vårt globale nettverk hvor du kan samarbeide og være del av våre ledende fagmiljøer og team. Let's write the future, together.